Policija hapsi Nikhila i Mansi, Laksh i Sanskaar stavljaju sindur ženama!

Indijske Serije

Swaragini (464. ep.) 06.12.2016. – Policija hapsi Nikhila i Mansi, Laksh i Sanskaar stavljaju sindur ženama!

By  | 

pocetak

Policija hapsi Nikhila i Mansi, Laksh i Sanskaar stavljaju sindur  ženama!

Epizoda počinje sa Swarom i Sanskaarem koji dolaze na pogrešno mesto. Sanskaar govori da Laksh nije tu. Na drugoj strani, Nikhil zahvali Lakshu jer se predstavljao kao Abhimanyu ispred sveta i govori da će sada dobiti njegovu imovinu. Veli Mansi da Mishka zna dosta o njima i da mora umreti. Masi je šokirana i govori da je Mishka mala i da će zaboraviti sa vremenom. Imaju  mnogo novca i pomoće joj da nastavi u životu. Nikhil je savetuje da ubije Mishku. Mansi se složi. Laksh je šokiran i leži na pesku. Mansi mu govori da može dati mir njegovoj duši. Govori da on nije ubio njenog muža. Ona nije mogla da ima dobru vezu sa Abhimanyuo i približila se Nikhilu. Zatrudnela je sa njim ali nije želala njegovu bebu. Ubedila je Abhimanyu-a da je ta beba njegova. On se složio i dao joj šansu. Onda je došao u Indiji i ona je saznala da ne može dobiti njegovu imovinu. Odlučili su da ga ubiju zarad imovine. Kada ga je on udario autom on je umro jer su ga oni ubili. Pita Nikhila da dođe i krenu odatle. Laksh čuje sve. Policija dolazi tu sa Swarom i Sanskaarem i uhapsi Mansi i Nikhila.
Swara, Sanskaar, Ragini i Laksh su prikazani kako dolaze kući kao novopečeni mladi par. Sujata im radi aarti srećna. Annupurna izjavi da je veoma srećna danas. Sujata govori da će im oni dati sreću. Swara i Ragini zakorače unutra i urade grah pravesh ritual. Laksh se uhvati za glavu. Ragini pita da li je dobro.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!