“Tanhaiyan” / “Usamljenost” – 10. epizoda (2. deo) - KRAJ SERIJE!

Indijske Serije

“Tanhaiyan” / “Usamljenost” – 10. epizoda (2. deo) – KRAJ SERIJE!

By  | 

“Tanhaiyan” / “Usamljenost” – 10. epizoda (2. deo) – KRAJ SERIJE!
Ovo je “muzički” post! Ako želite da čujete naslovnu numeru serije, “Tanhaiyan”, kliknite na narandžasto “play” dugme na vrhu stranice! Uživajte!
Kala kaže Hederu kako se Mira samo šalila, ali Raza je to ozbiljno shvatio. Heder plače i sluša. Kala kaže kako je nakon toga Raza pao u depresiju. Potom su, nakon nekog vremena, Mirini roditelji poginuli i prestala je da dolazi na posao. Raza je pomislio da ne dolazi zbog njega. Srce mu je bilo slomljeno. Stalno ga je zvao u takvom stanju. Zna sve to jer je nakon njegove smrti pročitala njegov dnevnik.

Mira shvata da Heder misli da je njegov najbolji prijatelj izvršio samoubistvo zbog nje. Oči su joj pune suza, sada joj je sve jasno.

Kala govori Hederu da ni on ni Mira nisu odgovorni za Razino samoubistvo. Zašto uništava svoj život onda? Jednog sina je već izgubila. Ne može izgubiti i drugog. Oboje plaču. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site