Tere Ishq Mein Ghayal - od 14. do 17. epizode!

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 14. do 17. epizode!

By  | 

14: Iša odlazi sa Virom i u baru je snađe po život opasan incident. Ona uspeva da spasi Viru život i vraća se kući gde je očekuje Arman. Nju zanimaju odgovori u vezi Kavje.
15: Iša je u neviđenom šoku kada sazna da je usvojena i obruši se na Malini što je sakrila ovu istinu od nje. Nešto kasnije, novi vukodlak u gradiću prati Išu i preti da je ubije. Hoće li je Arman spasiti od ove nove smrtonosne pretnje?
16: Novi vukodlak izmanipuliše Išu i uspeva da je namami u praznu prostoriju. Međutim, tamo stižu i Arman i Vir koji se obruše na zlikovca i Arman ga čak ubije. Međutim, hoće li uspeti da locira preostale vukodlake?
17: Arman se poveri Iši da je pristao pomoći Viru da izvuče Kavju iz tunela, ali da je to uradio samo kako bi zadobio njegovo poverenje. No, on ubrzo odstupi od plana a kroz sećanje mu prolaze užasni momenti koje je doživeo sa Kavjom. Hoće li Iša podržati njegovu odluku?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *