Tere Ishq Mein Ghayal – od 22. do 26. epizode

Indijske Serije

Tere Ishq Mein Ghayal – od 22. do 26. epizode

By  | 

Tere Ishq Mein Ghayal – od 22. do 26. epizode
22. epizoda

Iša i Mehek uspešno uspevaju da pobegnu iz misteriozne pećine. U međuvremenu, Vir se suočava sa Ahanom i ljut je na nju što ga je izmanipulisala. Nešto kasnije, on (Vir) dobija šokantne vesti u vezi Kavje od Ahanine majke. Međutim, hoće li joj poverovati?
23. epizoda
Arman traži Virovu pomoć kako bi došao do istine o Išinoj majci. Međutim, kada se Iša vidi sa Trišom kako bi saznala istinu o svojoj majci, bivaju joj čudne Trišine ekspresije.
24. epizoda
Vir je pozvan od strane Maje na humanitarnu zabavu, kao najpoželjniji neženja. Međutim, zauzvrat, on želi čitav dosije o Samirinoj prošlosti.
25. epizoda
Iša pokuša reći Viru o njenoj majci, ali je prekidaju. Vir na zabavi šarmira, čak i glavnu gošću.
Arman hvata nekog stranca i ispituje ga, ali ovaj insistira da poruka koju nosi mora doći isključivo do Iše.
26. epizoda
Misteriozni pismonoša otkriva Iši i Armanu da je Suda još uvek živa. Nešto kasnije, Nandini se susreće sa Virom koji pokuša da je napadne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *