Ti si moja domovina – 39. i 40. epizoda - Dževdet je poslat u zatvor!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 39. i 40. epizoda – Dževdet je poslat u zatvor!

By  | 

39. epizoda
Obzirom na zahtev koji Mustafa Kemal postavi pred Dževdeta, on biva primoran da sada igra novu igru i protiv grčke vojske i protiv Ešref paše. Njegov novi zadatak je i komplikovan i vrlo opasan.
Nakon što se Dževdet razvede od Azize, ona donese neke nove odluke. Vasili naredi da se evakuišu domovi turskih naselja i da se oni odmah proteraju iz te oblasti. Dževdetova porodica takođe spada u one koji trebaju biti evakuisani i proterani. Dok se Dževdet sprema da realizuje plan kako bi zaštitio svoju porodicu, Azizina neočekivana odluka zaprepasti sve.

40. epizoda
Za Dževdeta, to što je priveden i poslat natrag u kamp/logor, gore je od smrti. Ali, ruke su mu vezane. Iako je sve to oko Dževdeta jako bolno za Azize, ona objavi da nema nameru da povuče obećanje koje je dala Tevfiku.
Dževdetov kraj je pravi raj za Tevfika. Tevfik, koji misli da će videti Dževdeta po poslednji put u zatvoru, dolazi tamo sa namerom da ga emocionalno povredi. U međuvremenu, Dževdet shvata da bežanje nije pravo rešenje. U isto vreme on zna da mora ispuniti svoju misiju, mada to izgleda skoro nemoguće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.izleyiciplatformu.com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *