Ti si moja domovina - 12. i 13. epizoda - Azize misli da je Dževdet Eftelijin ljubavnik, Tevfik smišlja plan kako da ubije Dževdeta!

Turske Serije

Ti si moja domovina – 12. i 13. epizoda – Azize misli da je Dževdet Eftelijin ljubavnik, Tevfik smišlja plan kako da ubije Dževdeta!

By  | 

Azize misli da je Dževdet Eftelijin ljubavnik, Tevfik smišlja plan kako da ubije Dževdeta!

12: Veronika u suzama govori Vasiliju da je Dževdet uspeo spasiti svoje dete, a on to nije uspeo. Azize i Dževdet leže u istom krevetu, ali nijedno od njih ne priznaje svoja osećanje. Dževdet paši Mustafi otkriva da je pronašao Efteliju… Jildiz i Halili počinju raditi u bolnici kao medicinske sestre, ali Hilal odbija pomoći ranjenom grčkom vojniku. Tevfik dolazi u bolnicu gde se oporavlja Eftelija i govori Azize da se po gradu priča kako je Dževdet Eftelijin ljubavnik… Hilal Tevfiku govori da je čula kako njen otac i Vasilije pričaju o nekom tajnom oružju. Eftelija odlazi iz bolnice, a Azize dolazi pred njenu kuću iz koje izlazi Dževdet…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


13: Azize besno odlazi od Eftelije nakon što je tamo zatekla Dževdeta uverena da mu je ona ljubavnica. Dolazi uplakana kući, a za to vreme Dževdet pokušava saznati šta to Eftelija krije. Tevfik smišlja plan kako ubiti Dževdeta. Leon se ne miri s činjenicom da je poslao vojnike u smrt. Eftelija govori Tevfiku da ju je posetio zapovednik Dževdet…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *