Treća sezona serije "Zakletva" bez Rejhan??

Turske Serije

Treća sezona serije “Zakletva” bez Rejhan??

By  | 

Treća sezona serije “Zakletva” bez Rejhan??

Druga sezona serije “Zakletva”  završila se puna misterija. Naime, ako se sećate došlo je do pucnjave, te je neko ranjen. Da li je to možda Rejhan??? Ono što zasigurno znamo, to je da se lepa glumica, Özge Yağız sa krajem druge sezone oprostila od uloge Rejhan. Ovo je potvrdio I njen kolega Gokberk Demirci, koji tumači Emirov lik, sa emotivnom porukom:

“Tačno je da Ozge Yağız neće igrati u drugoj sezoni serije “Zakletva”. Glumica  je završila svoju ulogu u seriji zbog svog ugovora I scenarija. U trećoj sezoni ćemo nastaviti sa našom pričom koja će vas oduševiti kao I prvog dana. Cenimo vase razumevanje, zdrav razum I vase zanimanje. Vidimo se u trećoj sezoni.”

Kako se sezona mistično završila, jasno je bilo da će biti I treće sezone, a glumac je sada to I potvrdio. Ono što se nagadja je šta će biti sa ulogom Rejhan u seriji? Da li Rejhan umire ili će je pak zameniti druga glumica. Ostanite sa nama I prvi saznajte najnovije vesti.

 

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *