Zakletva 18. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 18. epizoda! Vural otima Rejhan!

By  | 

Zakletva 18. epizoda!

Vural preti Džavidan da mu donese veliku sumu novca. Džavidan se nalazi na putu bez izlaza jer nema taj novac. Emir, nakon povratka sa rodjendana pokuša da razgovara sa Rejhan, ali ga ona i dalje ljuta odbija. On joj govori da ne pokazuje lažan ponos,jer ga nije pokazala ni kada se udavala za njega. Rejhan ga ošamari.Džavidan pokuša da ošamari Rejhan, govoreći joj da niko ne može da šamara njenog sina, ali je Emir spreči.

Rejhan odlazi da šeta pored mora. Džavidan i Džemre odlaze nekuda, teih Vural sretne i otima ih. Rejhan vidi to i krene da spasi Džavidan, ali tada Vural otima nju. Džemre sedi u autu i ne preduzima ništa.

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *