Zakletva 121. i 122. epizoda! Rejhan sumnja u Džavidan!

Turske Serije

Zakletva 121. i 122. epizoda! Rejhan sumnja u Džavidan!

By  | 

Zakletva 121. i 122. epizoda! Rejhan sumnja u Džavidan!
121 epizoda

Rejhan govori Emiru da je u vilu zbog ujaka. Džemre i dalje preti Rejhan, ali joj se ovog puta Rejhan suprostavlja. Kemal i Narin se oporavljaju u bolnici, te su pušteni kući.

122 epizoda

Rejhan je u sobi kod Hikmeta, a tu je i Nigar. Rejhan joj govori da zna da joj je ona ostavila pismo, te je pita da joj kaže sve. Iako je Rejhan pritisla, Nigar ne govori ništa. Ipak, Džavidan počinje da sumnja u Nigar, te za nju počinju crni dani. Emir želi da nanese bol Rejhan, onoliki koliko je ona njemu nanela. On baca sve uspomene koje ga na nju sećaju. Rejhan nalazi sat kojim je udaren Hikmet, te se seća Džavidaninog uplašenog lica u bolnici, te sumnja da je ona odgovorna za stanje njenog ujaka.

Sve epizode serije zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *