Tri sestre 58. epizoda!

Tri sestre - Üç Kız Kardeş

Tri sestre 58. epizoda!

By  | 

Somer poludi kada čuje da su se Kartal i Türkan venčali. Somer i on se potuku. Ručan je besna i fizički napadne Turkan. Videvši Türkan ispred sebe, Rüçhan poludi i napada Türkan.

Za Kartala, biti u blizini Somera velika je pretnja njegovom braku. Iako se trudi da Türkan to ne oseća, u njihovom braku počinju nastajati problemi. Sa druge strane, Defne jako voli Kartala.

Serdar svoju ženu, sa kojom je pred razvodom, doživljava kao Dönovu doktoricu. Iako se silno trudi sprečiti Dönera da to oseti, teško mu je zbog braka koji i dalje traje. Aylin pristup ovom pitanju stavlja Serdara u još veću nevolju.

Donuš takođe počinje imati poteškoća sa skrivanjem svoje bolesti od oca i porodice. Mustafa je neodlučan oko preseljenja u dvorac Kormanlar.On ne želi ostaviti majku. Međutim, za Deryu je ovo prilika. Daje sve od sebe da uveri Mustafu da je to prava odluka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *