U plamenu 1. epizoda!

Turske Serije

U plamenu 1. epizoda!

By  | 

U plamenu 1. epizoda!

Džemre pokušava da izadje iz pakla od svog života. Džemre je žena i majka koja trpi fizičko i psihičko zlostavljanje od svog supruga, za koga se udala iz ljubavi. Ruja je sa druge strane devojka koja se nikada u životu nije susrela sa bolnom realnošću, živi u luksuzu i u svom svetu gde je potpuno bezbedna.Čiček je potpuno drugačija, pa je njena želja da se uda i da ima srećnu porodicu. To je njena najveća želja, da porodični život bude centralni deo njenog života.

Ipak životi ovih tri žena se menjaju zauvek zahvaljujući jednom požaru. Džemre, Ruja i Čiček će se naći na nuli i naći sebe u veoma teškom borbi. Da li će ove mlade žene pobediti?

Sve epizode serije “U plamenu”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *