Ukradena ljubav – 195. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 195. epizoda

By  | 

1lkhglkjh

Prevod: Tempesta

Svi čekaju novosti o Monserat.

Nadja moli Esmeraldu za oproštaj. Esmeralda joj kaže da ona nije kriva za ono što se desilo i nema šta da joj oprosti.

Makario kaže ocu Anselmu da se izvinio sinu, zaustavio ga je da ne ode i ubedio ga da mu pruži još jednu šansu. No ipak, izjeda ga sumnja i ne može, iako se trudi, baš potpuno da ga prihvati kao sina. Prosto oseća da on nije njegova krv. Plaši se da će i on to osetiti i početi da sumnja da mu nije otac, pa će otići. A to ne želi. Otac Anselmo ga savetuje.

Alehandro, Dimitrio, Hose Luis i specijalci pronalaze Makarijevog sina, Kevina, u nesvesti, u Monseratinoj kancelariji, koja je ispreturana. Dobijaju snimak od Pedra na kome je Monserat u vodi, vezana i samo što se ne udavi. Pedro im daje trag gde bi mogli da je nađu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rosaura, Karlota i Hosefina su u crkvi, mole se.

Viktoru javljaju da su upali kod Monserat i napali Kevina i on to prenosi ostalima. Dominga, Makario i otac Anselmo odlaze u bolnicu.

U kući se začuje pucanj pištolja i Viktor izleti da vidi šta je u pitanju. To je došao Pedro sa svojim telohraniteljima. Viktor ga pita šta je uradio Grasijeli, pošto je ona boravila u dnevnoj sobi. Ovaj mu odgovori da joj nije uradio ništa, ona je čak bila jako ljubazna prema njemu i ponudila da isplati dugove svoje ćerke. Pojavi se Grasijela i to na nogama. Viktor ne može da veruje. Pedrovi telohranitelji ga pretuku i vežu za stub. Viktor pita Grasijelu zašto radi to. Ona odgovori da joj je Pedro već uzeo Fabiolu i sad ne može da mu dozvoli da joj uzme i Monserat. Viktor je optužuje da pomaže Pedru da odvede njegovu ćerku, ona je još mala. Ova mu odgovori da svako mora da brine za svoje. Viktor je očajan i preklinje je, ali uzalud. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site