Ukradena ljubav – 42. i 43. epizoda

Meksicke serije

Ukradena ljubav – 42. i 43. epizoda

By  | 

capture-20140808-125137

Ukradena ljubav – 42. i 43. epizoda

Prevela: čitateljka Ana

Epizoda 42.

Refuhio uverava Hose Luisa da mora da okonča Alehandrov život. On je veoma iznenađen njegovim rečima i sumnja u realizaciju ovog užasnog plana. Makario dolazi sa Hose Luisom i govori mu da je njegov asistent Renato, pronađen mrtav na obali reke. Antonio zakazuje sastanak Alehandru u “Paso de la vibora”, kako bi se napokon suočio sa Hose Luisom.

Epizoda 43.

Virhinija moli Dimitria da joj pomogne da sačuva jednu tajnu i uverava ga da će mu dati šta god joj bude tražio, iskorišćava to što su sami i poljubi ga. Alehandro je sam sa Monserat i kaže joj da bi želao da budu srećni zajedno. Nakon što joj ovo otkrije počinje da je ljubi. Antonio se oprašta od Alehandra, govori mu da više ne može da radi za njega iz ličnih razloga. Policija dolazi po Antonia u Alehandrovu kuću, sa optužbom da je ubio komandanta Loreta, ali ga Alehandro štiti jer je bio veran. Marija govori Alehandru da Monserat i Rosario žele da je okrive za nestanak novca iz Alehandrove kancelarije. Takođe mu kaže da ona nije kriva, da nikada ništa nije ukrala i da bi imala dovoljno poverenja u njega da mu traži novac ukoliko bi joj bio potreban.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *