Vampirski dnevnici - 170. epizoda - 8. sezona -TVD

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 170. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje silvetom žene koja liči na Katherine. Ona se kreće kroz grad i nailazi na jednog čovjeka koji je prepozna, a zatim ga ubije. U Salvatore kući, Caroline razgovara sa Bonnie o Katherine (Kath) i saznaje kako ona pokušava pobjeći iz Pakla i osvetiti im se. Za to vrijeme, Matt je zauzet radom u Mystic Grill-u. Njega izenada posjećuje otac, koji sa sobom vodi i Kelly Donovan (Mattovu majku). Nazad su Salvatore kući, svi su okupljeni u dnevnom boravku i smišljaju plan kako da ubiju Kath. Ric preko telefona iznosi ostalima plan da od Katherininih kostiju naprave bodež i tako je ubiju kao što je bilo i sa Cadeom. Međutim, ekipi treba plan kako da privuku Kath da bi je ubili i Damon kaže kako je jedini način na koji to mogu da urade da organizuju vjenčanje, jer je ona uvijek voljela Stefana i ne bi mogla propustiti to vjenčanje. Matt odvodi Kelly u Grill i ona iznenada počne da krvari, te je primorana da ubije djevojku koja se zatekla sa njom u WC-u Grilla.

Caroline želi da organizuje dobro vjenčanje, onakvo kakvo je zamišljala, pa ona i Bonnie razgovaraju o tome. Bon joj govori kako zbog svega što je Stefan uradio ona nije spremna da bude na tom vjenčanju. Za to vrijeme, Stefan i Damon odlaze do mjesta gdje su Katherinine kosti. Damon želi da proslavi Stefanovo momačko veče i uvjerava ga kako on zaslužuje da bude srećan i da je Enzovo ubistvo kao i sve druge loše stvari uradio onda kada nije bio pri sebi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site