Vampirski dnevnici - 170. epizoda - 8. sezona -TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 170. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje silvetom žene koja liči na Katherine. Ona se kreće kroz grad i nailazi na jednog čovjeka koji je prepozna, a zatim ga ubije. U Salvatore kući, Caroline razgovara sa Bonnie o Katherine (Kath) i saznaje kako ona pokušava pobjeći iz Pakla i osvetiti im se. Za to vrijeme, Matt je zauzet radom u Mystic Grill-u. Njega izenada posjećuje otac, koji sa sobom vodi i Kelly Donovan (Mattovu majku). Nazad su Salvatore kući, svi su okupljeni u dnevnom boravku i smišljaju plan kako da ubiju Kath. Ric preko telefona iznosi ostalima plan da od Katherininih kostiju naprave bodež i tako je ubiju kao što je bilo i sa Cadeom. Međutim, ekipi treba plan kako da privuku Kath da bi je ubili i Damon kaže kako je jedini način na koji to mogu da urade da organizuju vjenčanje, jer je ona uvijek voljela Stefana i ne bi mogla propustiti to vjenčanje. Matt odvodi Kelly u Grill i ona iznenada počne da krvari, te je primorana da ubije djevojku koja se zatekla sa njom u WC-u Grilla.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Caroline želi da organizuje dobro vjenčanje, onakvo kakvo je zamišljala, pa ona i Bonnie razgovaraju o tome. Bon joj govori kako zbog svega što je Stefan uradio ona nije spremna da bude na tom vjenčanju. Za to vrijeme, Stefan i Damon odlaze do mjesta gdje su Katherinine kosti. Damon želi da proslavi Stefanovo momačko veče i uvjerava ga kako on zaslužuje da bude srećan i da je Enzovo ubistvo kao i sve druge loše stvari uradio onda kada nije bio pri sebi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *