Vampirski dnevnici - 170. epizoda - 8. sezona -TVD

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 170. epizoda!

By  | 

Damon kaže da se nada da mu se frizura neće pokvariti do tada, jer će trebati kuma na vjenčanju. Oni potom izlaze do oltara, dok svira valcer izvođen za dan osnivača. Damin kaže kako će to privući Kath. Za to vrijeme, Caro se sprema i objašnjava Lizzie i Josie šta da rade. Iznanada pojavi se Bonnie koja kaže kako je došla iz sebičnih razloga – želi biti dio njene (Carolinine) sreće. One se zagrle i Caro kaže da je sada spremna. Dok Caroline dolazi do oltara gledajući se sa Stefanom, Ric priča Dorianu šta ga je dovelo u MF. Nakon što Caro stane ispred Stefana, on je upita za ogrlicu, a ona kaže da ju joj je on dao, što Stefan negira i kaže da je Katherinina. Caro hoće da je skine, ali je Damon spriječi. On potom nastavlja ceremoniju pitajući da li neko ima nešto protiv tog braka, ali se iznenadi da Kath propušta priliku da zaustavi vjenčanje. Potom Damon traži da razmijene zavjete, ali oboje su nespremni, pa ih on pita da improvizuju.

Stefan govori kako mu je ona za vrijeme maturskog plese rekla da će se jednog dana zaljubiti, a da neće ni shvatiti to i da je bila u pravu. Sa druge strane, Caro kaže kako joj je on rekao da će je čekati i da kada ona bude spremna za njega, da će on biti spreman za nju. Ona mu kaže da misli da je bila spremna još onog dana kada ga je prvi put vidjela u školi i kako će zauvijek pamtiti taj trenutak.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno