Vatrene ptice - 26. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 26. epizoda!

By  | 

Karin bubreg otkazuje i Gulajše predloži brak čovjeku čiji su dani odbrojani. Ipak,  Barbarosov prsten i dalje čuva u srcu, baš kao i ljubav prema njemu. Dakle, koji je razlog zašto se Gulajše odlučila udari za Karu, da li to ima veze sa Fezom.

Sa druge strane, Zipkin počinje da bude vrlo blizak sa Sarom. Ali i Merdžan ga upozoravaju na njegove izbore, pitaju da li je gotovo sa Humom.

Gulajše će biti mamac za hvatanje Feze. Ali Barbar koji je spreman spaliti svijet za nju neće dopustiti da Gulajše dođe u opasnost. Štaviše Barbar je prihvatio tjelohranitelja Hadžer i Haci Hafiza.

Gulajše i Barbar sad su uvijek posvađani . Zato pokušaji da ne slušaju svoja srca postaje još teži. Kara je sve lošije, a Barbar otkriva Gulajše da je on njen tjelohranitelj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *