Vatrene ptice - 8. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 8. epizoda!

By  | 

Gulajše odlazi sa Zumrutom na večeru. On joj govori da mora zaboraviti na tog čovjeka, neće dozvoliti da ga vara. Ona će mu postati žena. Tražiće njenu ruku. Gulajše je uplakana i nesrećna. Barbar sa druge strane prolazi teške trenutke zbog svoje porodice. Tajna koju je Širin krila godinama je isplivala. Saznanje ko mu je otac Barbara je uništilo, najveći neprijatelj za kojim je tragao godinama je upravo njegov otac, Čatal. Ispituje Gulajše da li je išla na večeru i je li je primorao. Ona govori da je čekala njega, ali nije došao. Barbar joj pusti ruku koju je držao.
Zumrut dolazi i traži od Alija Gulajšinu ruku. Ali pita Gulajše da kaže da li pristaje. U tom trenutku dotrči Barbar. Gulajše pristane. Jedan od njenih uzima šarafciger da napadne Zumruta, on uzima pištolj, Barbar skoči da ga zaštiti i ranjen je?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *