Vatrene ptice - 13. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 13. epizoda!

By  | 

Vatrene ptice govore Hadžer kada ih ona napadne da su oni sami krivi. Nisu čuvali Laru kako treba, njima je dijete oteto iz kuće. Uznemiren zbog otkrića Mederesa, Čatal odlučuje da Barbaru kaže da je njegov sin. Gulajše preko telefona kaže Barbaru da ga voli. Ali on shvata da joj mora reći istinu o sebi. Hadžer govori Barbaru da ga Gulajše voli, ne Lara. Oni ne mogu biti zajedno. 

Gulajše plače. Barbar dolazi i grli je. Pita zašto plače. Ona govori da je mislila da neće doći, cijeli svijet joj se preokrenuo. On veli da se njegov svijet okreće oko nje. Gulajše mu priznaje da je on ostvario sve njene snove, ne interesuje je i da je bivši kriminalac. Čatal napadne Barbarovu majku, on je sam morao potražiti sina. Barbar priznaje Gulajše da je on policajac. Pita je da li će ga i dalje voljeti. 

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *