Vatrene ptice - 27. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 27. epizoda!

By  | 

Gulajše pruža Kari ruku spasa. Ostaje pitanje da li će Kara da prihvati njenu pomoć.

Iako rana koju su “djeca bez korijena ” ostavili u njegovom srcu još uvijek krvari , Kara sada u sebi nosi dio Alija. Šokiran je kada sazna da mu je Ali dao bubreg. I na kraju se suočava sa svojom braćom koja mu silom vraća život koji su mu oduzeli . Ovakav obračun daje nadu, ali koliko će vremena trebati da 23-godišnja rana zacijeli.

Zipkinov zagrljaj Sare, a potraga za Humom daje nejasne signale. Zipkin mora donijeti odluku što je prije moguće, jer izdaja ljubavi je protiv pravila djeteta sa ulice

Vidjeti Gulayše u braku s nekim drugim natjera Barbara da se suoči s istinom. Iako ova situacija stavlja na test njegovo strpljenje, srca ga boli. Međutim, Barbarovo strpljenje je na kraju kad ga Gulayše spriječi da se obračuna s Čatalom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *