Vatrene ptice - 2. epizoda- Barbaros pronalazi Gulajše!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 2. epizoda- Barbaros pronalazi Gulajše!

By  | 

Prevod: Sebas! 😄

U odbrani od Čatala, Ali slučajno ubije Gulajšinu majku. Merdžan i Ali se slažu u tome da Gulajše nikada ne kažu istinu kako ne bi ostali bez nje. Barbaros se priseti Nizatovih reči da mu ćerku ostavlja u amanet kada naraste. Devojčica, Nara po rođenju, sada se zove Gulajše. Barbaros kada je upozna shvata da je ona Nara, devojka koju on zapravo traži. Dolazak komesara Barbarosa i Gulajšenina ljubav koju je počela da oseća otvoriće niz 23-godišnjih tajni za decu beskućnike koji su se držali zajedno ceo jedan život. Barbaros se tajno nađe sa Gulajše i pozove je na večeru. Nju zanima zašto bi je neko poput njega pozvao na večeru, ona je samo devojka koja radi u majčinom restoranu. Iako ona na kraju pristaje da odu na večeru, Ali i Merdžan čine sve da se ona ne viđa s Barbarosom jer su u strahu. Alijeva povreda će malo ublažiti bes koji Merdžan oseća.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *