Vatrene ptice - 35. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 35. epizoda!

By  | 

Huma umire, a Nazmije je uhapšena kao ubica vlastite kćerke. Zipkin, Kara i Gulajše ne mogu podnijeti da nevina osoba ponovno plaća cijenu i učine nešto što jako razljuti Barbara.

Sabit se penje u sobu Merdžaninog strica Mumtaza. 

Zipkin se pojede od grižnje savjesti jer je napustio Humu, a da joj se nije izvinio. Sare sa druge strane, ne želi uopšte da se osjeća krivim jer je to osjećaj koji ona jako dobro poznaje. Priznaje mu da je ubila svog oca.

Kara ne znajući što učiniti nakon Huminog odlaska, svim se rukama prihvati zadatka potrage za Sultan. Ali je uspio pronaći Sultan i zagrli je. Kara i ona se sukobljavaju.

Gulajše krivi sebe za Huminu smrt. Barbar je ubjeđuje da ona nije kriva. 

Obeća joj  da je neće ostaviti dok ne umre. Čak i kad je dobio ubodnu ranu koja mu probila prsa, on i dalje drži Gulajše koja plače i doziva pomoć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *