Vatrene ptice - 22. epizoda - 2. sezona!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 22. epizoda – 2. sezona!

By  | 

Vatrene ptice – 22. epizoda – 2. sezona!

Epizoda počinje sa vjenčanjem Gulajše i Kare. Taman kada Gulajše krene izgovoriti “da”, Barbar se pojavljuje i zaustavi je. Ali više ništa nije isto. Gulajše je bijesna, govori da je ona Lara i govori mu da se gubi odatle.

Vraćamo se unazad, na dan vjenčanja Gulajše i Barbara kada je Barbar saznao da je Čatal njegov otac i ostavio Gulajše. Kara se pojavio i upucao Barbara i spasio Čatala. Sva trojica se voze.

Kara je pokvario kočnice na Nizamovom autu i Gulajše i roditelji imaju nesreću. Barbar pobjegne i krene u potragu da ih nađe. A Kara ucjenjuje Gulajšinu tetku da će otkriti da je ona bacila Gulajše u smeće i traži da se njena kćerka uda za njega. Njena kćerka odbija, ona će sa Zipkinom. Kara jok stavi do znanja da je smjestio Zipkinu.

Barbar spasi Gulajše i u bolnici su oboje. Gulajše ga tjera, neće mu nikad oprostiti šta joj je uradio i kaže mu da je on sin svog oca. Barbar skrhan odlazi, a Gulajše ostaje uplakana. 
Zipkin pronalazi Karu, a on se nalazi na aparatima za dijalizu. Govori mu da je bolestan. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije OVDE
Link do epizode OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *