Vatrene ptice - 28. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 28. epizoda!

By  | 

Barbar i Gulajše su jako emotivni, on traži od nje da ga čeka. Ona mu pokazuje prsten oko vrata koji joj je on stavio i govori da je to njena zakletva da ga nikada neće zaboraviti. On vadi prsten iz džepa i govori da i on ima isto svoju zakletvu. Emotivni su.

Pred Gulajše se nalazi jako težak izbor. Mora odlučiti da li će spasiti Karu ili Zipkina koji je u zatvoru. Kara je tu i govori joj da zna šta će uraditi. Barbaros je drži za ruku, ali Gulajše sve šokira svojim izborom. Izjavi da će spasiti Karu i da će on ostati na slobodi, a Zipkin u zatvoru. Barbar joj pusti ruku šokiran 

Međutim, dolazi do neočekivanog razvoja događaja i Zipkin je slobodan. Huma sva srećna dolazi da mu to saopšti, a Sara stoji tu i nijemo posmatra njihov zagrljaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *