Vatrene ptice - 3. epizoda - Gulajše je zarobljena u požaru!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 3. epizoda – Gulajše je zarobljena u požaru!

By  | 

Komesar Barbaros je konačno održao obećanje dato Nizamu Eyuboglu i pronašao je kćerku Naru. Ali ona nije bez nadzora. Sada je to Gulajše iz Žar ptica. Pitanje je kako će je odvojiti od njene braće i sestara sa ulice?
Alijeva kuća gori i on sav izbezumljen trči prema vatri koja izbija na sve strane iz njihove kuće. Merdžan uplakana doziva Alija i Gulajše. Gulajše je u kući koja gori i stoji uplašena i posmatra kako se kuća polako ruši pod požarom. Ali ulazi u kuću i doziva Gulajše. Ona mu govori gdje se nalazi ali i da mu ostavlja u amanet ptice jer misli da će umrijeti, da se neće izvući iz požara. Ali sve daje od sebe da dođe do nje i spasi je. Merdžan hoće da uđe, ali joj Ali govori da izlazi odmah, previše je opasno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *