Velvet – 7. i 8. epizoda!

Meksicke serije

Velvet – 7. i 8. epizoda!

By  | 

16Velvet – 7. i 8. epizoda!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

7. epizoda: Ana se vraća u galeriju… skrhana. Pariz joj je ostavio utisak da se nešto dogodilo između Alberta i Kristine. Iako je Alberto razuverava, ona mu govori da mora da razjasni svoja osećanja, nešto što će morati da uradi pre onoga što ga čeka: neko ga ucenjuje sa nekim fotografijama na kojima je sa Anom. Ili će da plati, ili će fotografije izaći na videlo… Kada sazna Maxovu istinu, Blanka se razboli, i Rita, koja je tek stigla iz Pariza se pobrine za radionicu i zameni je. Izgleda da je sreća počela da se smeši mladoj krojačici, koja odlučuje da konačno zaboravi Pedra, iako neće biti lako, a naročito jer je Klara svaki put sve ubeđenija, po pitanju njene veze sa njim. Luisa primi posetu svog muža Huan-a, koji joj saopšti da se oporavio od svoje bolesti. Uprkos tome, senka događaja sa don Franciskom je prati, i može je povrediti, više nego što očekuje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


8. epizoda: Nakon što vidi Anu sa drugim muškarcem kako šeta, Alberto se sve više udaljava od nje, i kako se venčanje više približava, oseća da mora da bira: ili Ana ili Kristina. Umoran od toliko sumnji, mladić donosi odluku čiji ishod bi sve mogao da promeni… zauvek. Za to vreme, Pedro brine o njegovom sinu Manuelitu, mora da ga krije, kako bi dete ostalo sa njim. Za to će računati na Ritinu pomoć, ali možda to ne bude dovoljno, i možda se stvari zakomplikuju. Luisa se budi uznemirena zbog odsustva muža. Kada sazna da je otišao još uvek bolestan, zabrine se i odluči da ga pronađe bilo kako. Što se tiče Karmen, mlada ne može više i donosi odluku: napustiti galerije, iako će Blanka biti spremna na sve da spreči kćerkin odlazak.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *