Velvet – 22. i 23. epizoda!

Meksicke serije

Velvet – 22. i 23. epizoda!

By  | 

5Velvet – 22. i 23. epizoda!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

22: Nakon posvećenosti Airsa kako bi Velvet uradio svoje uniforme, Alberto je razmišljao da objavi ovu vest na velika vrata. Ali, posao nije jedino u galerijama. Izgleda da će svi da preduzmu mere po pitanju ljubavi: Pedro, sada kada je Rita samica, spreman je da odloži (valjda) svoju priču sa Rosa Mari, i prizna joj šta oseća, ali… Kako će reagovati Rita? Klara i Mateo imaju novi nesporazum, zbog prošlosti koja ujedinjuje Matea sa Barbarom, dok je sama Barbara sve bliža identitetu Enrikeove ljubavnice, zbog čega će jednom za svagda saznati sa kim je vara njen muž. Ali, bez ikakve sumnje, onaj koji će pružiti najvažniji korak je Alberto, koji i dalje oseća nešto prema Ani i ne može da je gleda tako srećnu kraj Karlosa, tako da… vreme je da joj kaže istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


23: Sada kada Blanka zna istinu o Isabel, poveri joj svoje tajne. Na iznenađenje glavne radnice, Isabel zna više nego što očekuje o njenoj prošlosti i sinu kojeg je imala sa bratom don Rafaela. Dok je Alberto na odmoru, Mateo diriguje galerijom, iako to nije njegova jedina obaveza. Pokušaće svim snagama da povrati Klaru, i da mu oprosti za neočekivani poljubac sa Barbarom. Kako bi to uradio, on je spreman da predloži sastanak koji neće moći da odbije. Onaj koji neće da prođe kroz dobro piće je Pedro, koji ima planirano putovanje ka selu sa Rosa Mari i Manolitom, kako bi zvanično zatražio ruku svojoj verenici/nevesti. Ono što ne znaju jeste da su tokom Božića iznenađenja iza ugla i u Velvetu… sve se može dogoditi.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *