Velvet – 20. i 21. epizoda!

Meksicke serije

Velvet – 20. i 21. epizoda!

By  | 

8Velvet – 20. i 21. epizoda!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

20. epizoda: Dok se Ana suočava sa svojim prvim danom na poslu kao dizajnerka, galerije, galerija će doživeti novi neuspeh koji će naterati Alberta da potraži rešenje kako bi održao novac što brže je moguće. I rešenje je… aukcija. Velvet će biti odeven u dugačko, kako bi klijenti mogli biti ponuđeni/ponuditi za najreprezentativnije modele koji su obeležili epohu sjaja u galeriji. Dok u međuvremenu, nova inkorporacija stiže u galeriju. Radi se o Jonas-u, Pedrovom rođaku, koji dolazi kako bi bio zaposlen. Iako ovo nije jedina novost za Pedra, koji je odlučio da preduzme mere po pitanju Rite, i da joj kaže da je otkrio nešto o Adolfu, nešto što bi sve moglo promeniti. Sa druge strane, Barbara je sigurna da je muž vara, i svaki put je sve bliže saznanju šta Enrike ima sa Patrisijom. Oni koji nisu očekivali da budu tako loše sreće su Blanka i Max. Neko je otkrio njihovu vezu, što će izazvati posledice za oboje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


21. epizoda: Alberto i Ana stižu u Njujork verujući da će učiniti najbolje po pitanju prezentacija za “AIRSA” uniforme. Ali, stvari će se dovoljno zakomplikovari, zbog čega će budućnost galerija visiti o koncu. Dotle, u Velvet-u, Emilio je odlučan da preduzme mere po pitanju Blanke i Maxa, ali možda će neko da ga pretekne u toj nameri. Enrike ne može dozvoliti da Klara proširi o njegovoj avanturi sa Patrisijom, tako da ne okleva da zapreti sekretarici. Ali, hoće li Klara uspeti da prećuti? Onaj koji više ne može je Pedro. Jasno mu je šta oseća prema Riti, i neće dozvoliti da prođe ni dan, a da to ona ne zna. Sada ga niko neće sprečiti u nameri da se izjasni, iako ponekad život daje iznenađenja koja sve promene…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *