Velvet – 24. i 25. epizoda!

Meksicke serije

Velvet – 24. i 25. epizoda!

By  | 

2Velvet – 24. i 25. epizoda!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

24: Rita je spremna da preuzme odgovornosti svog života i da zaustavi buduće venčanje Rosa Mari i Pedra. Ali, ono što deluje kao savršena igra, ne može dati željene rezultate. Dan sa maksimalnom prodajom je stigao, i galerija je u fazi spremanja za specijalnu priliku, što čini da svi imaju više posla nego inače: stižu Reyes Magos. Onaj koji se vraća nakon što je popravio odnose sa Enrikeom je Alberto. Porodični sukob je izgleda rešen, ali je direktor “Velvet”-a ostavio nešto na pola… nedovršeni razgovor sa Anom. Dok, Raul doživljava kreativnu krizu sada kada se suočava sa novim kolekcijom, i Klara ima novi hir: naučiti voziti. Sekretarica pokuša da ubedi Matea da je nauči, ali je Lukas taj koji iskoristi priliku da zadobije poen kod devojke svog brata, iako stvari možda neće da izađu onako kako je planirano.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


25: Zvone svadbena zvona za Pedra. Stigao je dan veze između njega i Rose Mari. Biće intimna ceremonija sa kolegama iz galerija, i naravno, Rita će biti tamo. Sa druge strane, Blanka se suočava sa svojom prošlošću i konačno priča sa Estebanom Markes. Dvadeset godina kasnije, vreme je da se razjasni ono što se dogodilo, i uveriti se da li su zaista bili Rafaelove žrtve… i da li su njegova osećanja i dalje živa nakon toliko vremena. Konačno je stigao i momenat da se predstsve Airsa uniforme, i usred svog nereda, stvari su i više nego nemirne u galerijama. Kristina je otkrila Albertovo neverstvo. Međutim, njena reakcija nije jedino sa čime će Alberto morati da se suoči, obzirom na to da je Isabel spremna da mu kaže, jednom za svagda, da mu je majka. Dotle, Ana nastavlja aferu/ljubavnu priču sa Karlosom. Pilot namerava da formalizuje vezu predstavljajući je njegovim roditeljima, upravo sada kada će Ana biti potrebna Albertu više nego ikada…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *