VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi!

Najave za indijske serije

VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi!

By  | 

VESTI! SESTRE, Virat i Hir od večeras ponovo sa nama! Evo šta sledi!

Prevod: Maja 🙂

Došao je i taj čas da se nastavi sa prikazivanjem ove naše omiljene serije, a to je upravo od večeras 6. 7. i zatim svakog radnog dana od 20:00 kad izlaze nove epizode premijerno. Ko nije ispratio seriju ili je pak zaboravio o čemu se ona radi, u zasebnoj kategoriji pod imenom serije (Sestre/Shakti) može pronaći poslednje prevedene epizode i ukratko se podsetiti dokle je radnja stigla. No, nije na odmet da se kratko i u okviru ovog članka prisetimo šta se poslednje dešavalo u seriji… ali i da bacimo koji spojler na ono što možemo očekivati u novim epizodama, a biće nezaboravno.

Virat i Hir su najzad shvatili svoja osećanja jedno prema drugom i krišom se venčali, ali njihove porodice su jasno bile protivnici toga i odbile da prihvate taj brak. Virat je, zbog želje da bude s Hir, napustio svoju porodicu, kuću i nasledstvo i postao skitnica ispred njene kuće. Hir je, s druge strane, zarobljena u svom domu i jedino gde može da ga vidi jeste prozor (i poneki video poziv, ako se setimo specijalnih epizoda u doba korone). Međutim, u novim epizodama ovo stanje će se promeniti jer će dvoje ljubavnika razdvojenih već više od nekoliko meseci skupiti snagu da se odupre svakom pritisku i da se spoje.

 

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site