Vish – 19. epizoda – Sabrina pokreće svoj plan!

Indijske Serije

Vish – 19. epizoda – Sabrina pokreće svoj plan!

By  | 


Vish – 19. epizoda – Sabrina pokreće svoj plan!
Sabrina dođe kod Mohita u sobu. Na pamet joj padne ideja da organizuje zabavu na kojoj će ubiti Aditju i Aliju. Izgovor za zabavu biće njena i Mohitova lažna godišnjica braka. Mohit je isprepadan.
Aditja i Alija su za stolom, doručkuju. Dolazi Sabrina. Laže ih da je njoj i Mohitu godišnjica braka i moli Aditju da pristane, ako ni zbog čega drugog, a onda zbog svog brata, da organizuju malu zabavu. Aditja se buni, ali je Alija na Sabrininoj strani i smatra da im malo zabave ne bi škodilo.
Sabrina je otišla kod Višele i govori mu kako je vreme za njegovo ponovno rođenje. Seti se kako je saznala i proverila da je Aditja onaj koji ima poseban beleg. Ona uz pomoć svojih moći prizove Viškaniju iz Engleske koja se pojavi kao pola devojka-pola pauk i momka, Višpuruša, koji je pola čovek-pola zmija. Upita ih koje su njihove moći. Devojka izjavi da ona može bilo koga obaviti svojom mrežom a onda ga transportovati gde poželi. Sabrina je zadovoljna. Momak izjavi da on može isisati dušu iz bilo čijeg tela i tako ga ubiti. Sabrina naredi momku da na zabavi ubije Aliju a devojci da Aditju dovede njoj. Preobrazi ih u kompletna ljudska bića. Ovi su spremni da izvrše njeno naređenje.
Alija i Aditja se pojave na zabavi. Marija dovede Mohita. Aditja nije raspoložen. Alija to primeti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site