Vish – 25. epizoda – Sabrina se vrati na imanje!

Indijske Serije

Vish – 25. epizoda – Sabrina se vrati na imanje!

By  | 


Vish – 25. epizoda – Sabrina se vrati na imanje!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂

Alija zakorači u ledenu dvoranu i šokirana je ugledavši Višelu. Čuvši njen vrisak, Aditja dotrči tu. Ona mu pokaže prstom ka ledenoj dvorani. Višelu izvuku iz ledene dvorane i svi se okupe u Sabrininoj sobi.
Sabrina i dalje pokušava da nađe magični cvet. Greškom udari ogledalo rukom i shvati da onog trenutka kad dotakne ogledalo svojom krvlju, odrazi će nestati. Samo će magični cvet ostati. Ona pronađe cvet.
Sabrina: “Još samo malo. Dolazim kod tebe, Višela!”
Aditja ispituje obezbeđenje i poslugu kako i zašto niko nije shvatio da postoji tajna soba u njegovoj kući. Alija se priseti reči mudraca Rudre i shvata da je bio potpuno u pravu. Ako je on Višpuruš, Viškanija mora biti u blizini. Pita se ko je to. Aditja odgovori da zna ko je. Izgovori Sabrinino ime i pita ko bi drugi mogao biti. Pronašli su telo u njenoj sobi. Koji još dokaz želi? Alija se zamisli.
Sabrina ne može da se vrati na zemlju. Shvata da joj je neko ispraznio posudu sa vodom. Pita se ko je to i kako će se sad vratiti. Zabrinuta je da se nešto ne desi Višeli.
Marija (ustvari Katrina) je izbezumljena. Alija je pogleda. Aditja pita Mariju da li je to isti Višpuruš o kom je ranije pričala.(NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site