Vish – 27. epizoda – Okršaj Sabrine i Katrine!

Indijske Serije

Vish – 27. epizoda – Okršaj Sabrine i Katrine!

By  | 


Vish – 27. epizoda – Okršaj Sabrine i Katrine!
Aditja ugleda Aliju kako gura Mohita u kolicima. On spusti onu čašu mleka koju mu je dala Katrina i ode za njom. Alija je uvela Mohita u njegovu sobu. Aditja uđe kod njih i počne da namešta Mohitu krevet. Alija takođe počne da namešta krevet pa zavitlava Aditju pitajući ga kad je gdin Kotari to počeo da se zanima za kućne poslove. Aditja joj značajno odgovori da ga ne zanimaju kad ih radi neko drugi, ali kad ih radi ona… Alija ga iznenađeno pogleda i seti se kako je i ona njemu nešto slično rekla. Ruke im se slučajno dodirnu dok nameštaju Mohitov krevet, a i malo kasnije, kad oboje pođu da pomognu Mohitu da legne. Gledaju se. Mohit se nasmeši.
Sabrina je pozvala Katrinu. Dovodi je do lepo postavljenog stola i kaže joj da ima iznenađenje za nju, odnosno poklon, pošto joj je toliko pomogla. Traži joj da zatvori oči. Katrina je sumnjičava, ali posluša. Sabrina da znak Mariji koja povuče konopac i kofa sa krastavcima se sruči na Katrinu. Ova skoči kao oparena, pita kakva je to šala. Sabrina odvrati da je ona od svega napravila šalu, šetkala se po kući kao Marija, a onda ju je uplašila. Sad Marija plaši nju. Vreme je za osvetu! Katrina potrči i popne se na policu. Sabrina joj se smeje i ponovo daje znak Mariji. Ova opet povuče konopac i opet se kofa krastavaca sruči na preplašenu Katrinu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!