Vish – 33. epizoda - Katrina stvori nesporazum između Aditje i Alije!

Indijske Serije

Vish – 33. epizoda – Katrina stvori nesporazum između Aditje i Alije!

By  | 


Vish – 33. epizoda – Katrina stvori nesporazum između Aditje i Alije!
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Noć je. Aditja zatekne Mohita onesvešćenog na podu. Zapanjen je, uz pomoć kapljica vode uspe da ga osvesti, i pomogne mu da se smesti na krevet. Mohit kaže da je toliko vremena bio paralizovan, postane mu teško da održi balans u nogama. Aditja bi da ga odvede na pregled, ali Mohit neće ni da čuje, već je prošao kroz lekove, doktore i sve moguće zdravstvene procedure. Trenutno je jako srećan zbog Aditjinog novog početka. Razneži se i pita Aditju da li mu smeta što je on (Mohit) doneo toliko veliku odluku o njegovom (Aditjinom) životu? Aditja je sav izgubljen, ali klimne glavom Mohitu da je u redu. Mohit se zlobno nasmeši. Na plakaru u blizini sedi Katrina koja se preobrazila u mačku. Komentariše u sebi da manipulisanje emocijama urodi plodom više nego išta drugo. Aditja joj više ne predstavlja problem, sad mora da se reši Alije.
Sabrina uđe u sobu uplakane Alije. Priđe joj i kobajagi fina govori da se ona (Alija) sigurno pita zašto je ona (Sabrina) ugovorila Aditjino venčanje sa Katrinom, iako je znala za njenu (Alijinu) vezu sa Aditjom. Ali, ona (Alija) ne poznaje te bogate mlade momke. Aditja nju samo koristi, ostaviće je čim dobije ono što želi. Alija veli da je mnogo poštuje, ali… Sabrina je prekine rečima da je lično sve videla, kako je Aditja obećao brak i njoj i Katrini. Alija je u neverici… (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site