Vish – 34. epizoda – Alija nesvesno osujeti Sabrinin plan!

Indijske Serije

Vish – 34. epizoda – Alija nesvesno osujeti Sabrinin plan!

By  | 


Vish – 34. epizoda – Alija nesvesno osujeti Sabrinin plan!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂

Sutradan, počinje proslava. Aditja i Katrina sede zajedno kad Alija uđe. Katrina isprati njihove poglede, a onda pita Mohita za Sabrinu. Veridba se ne može održati bez Sabrine. Želi da vidi njenu reakciju kad joj Aditja stavi prsten.
Sabrina se sprema u svojoj sobi. Marija dođe da je pozove na veridbu. Sabrina joj kaže da joj doda knjigu sa stola. Marija krene ka knjizi, ali se knjiga sama otvori i proguta je. Sabrina se nasmeje, a potom izvadi Marijino ime iz knjige. Marija ispadne iz knjige zajedno sa imenom. Sabrina objašnjava da knjiga može da proguta čoveka i da ga pretvori u knjigu. Iskoristiće tu knjigu da zaustavi veridbu. Marija je pita kako će to uraditi pred ljudima. Sabrina je pita da li je i ona potcenjuje kao Katrina; neka zapamti da njeno (Sabrinino) razmišljanje počinje gde se razmišljanje drugih završava.
Mohit zamoli za pažnju i najavi početak proslave. On priđe Aliji i kaže da će ona započeti proslavu. Alija pleše uz “Tabaah ho gaye”. Vrti se u krug i samo što ne padne kad je Aditja uhvati. On primeti njene suze. Ona izvuče ruku iz njegovog stiska i nastavi da igra. Na kraju padne na Aditju. Katrina ugleda Sabrinu koja stiže tu. Alija okrene glavu i obriše suze, a Aditja se vrati pored Katrine. Sabrina priđe Katrini i Aditji da im čestita. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site