Vish – 35. epizoda - Katrina ukrade Sabrinine oči!

Indijske Serije

Vish – 35. epizoda – Katrina ukrade Sabrinine oči!

By  | 


Vish – 35. epizoda – Katrina ukrade Sabrinine oči!
Sabrina pokuša da odloži veridbu rekavši da se na istoj desio incident i da je to loš znak, te da bi trebalo uporediti Katrinin i Aditjin horoskop. Mohit izjavi da treba da gleda pozitivno i da je veridba ionako zapadnjački način. Treba ih odmah venčati. Da Aditji novčić da ga preda Katrini kao svadbeni dar. Aditja ga preda Katrini. Aliji nije svejedno. Mohit najavi da će ujutru održati “sangeet”, a uveče venčanje. Alija tužno ode odatle. Sabrina razmišlja kako Katrina i Mohit jedva čekaju da je upropaste.
Katrina kaže Mohitu kako ne može da veruje da je Sabrina upotrebila magičnu knjigu protiv nje. To je sada potpuni rat u kome živa ostaje ili ona ili Sabrina. Rešena je da prisvoji Aditju za svoje svrhe.
Marija dođe kod Alije u sobu i pokaže joj knjigu koju je našla kod Sabrine. Kaže joj kako smatra da jedino ona može da se izbori sa Viškanijom. Alija je pita odakle joj knjiga, ali joj ova odgovori da to ne može da joj kaže, već dovoljno rizikuje time što joj je donela. Alija uzme knjigu i obeća da će naći rešenje za sve probleme. Marija joj kaže da ima puno poverenje u nju i da će se moliti za nju. Katrina je čula ovaj razgovor. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site