Vish – 37. epizoda - Sabrina prizove Makrinu!

Indijske Serije

Vish – 37. epizoda – Sabrina prizove Makrinu!

By  | 


Vish – 37. epizoda – Sabrina prizove Makrinu!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂

Sabrina drži Višerin štap. Možda nema svoje moći, ali ovaj štap joj može pomoći. Ona prizove Makrinu (pola žena-pola pauk; “makri” znači pauk) koristeći štap. Makrina pozdravi Sabrinu. Šta može da uradi za nju? Sabrina kaže da je ona smrtonosna kombinacija ljudskog bića i pauka. Može da se pretvori u bilo koju veličinu bilo kad. Vid joj je najmoćnije oružje. Može da vidi kroz bilo šta. Njene (Sabrinine) oči su skrivene u lusteru. Ona (Makrina) mora da ih pronađe. Makrina prihvati njeno naređenje. Sabrina je izvede da je predstavi svima da bi joj olakšala posao.
Sabrina predstavi Makrinu svima. Ljudi se pitaju kakvo je to ime. Sabrina se ispravi da joj je to nadimak. Njeno pravo ime je Makarena i dolazi iz Brazila. Marija je upozna sa svima. Alija oseti nešto čudno u trenutku kad se rukuje sa Makrinom. Razmišlja kako oseća čudnu energiju kod nje. Postoji nešto negativno kod nje. Makrina priča sa DJ-om. Alija se pita da nije Makrina Viškanija. Makrina i Sabrina igraju uz “Kala Chashma”. Aditja gleda Aliju i razmišlja kako želi da vidi koliko je srećna. Makrina skenira neke lustere kad je niko ne gleda. Sabrina joj kaže da proveri svaki kutak kuće. Makrina ode. Alija je vidi kako se iskrada i postane znatiželjna. Ona prati Makrinu koja se sakrija iza stuba. Makrina razmišlja da joj ta devojka neće dozvoliti da obavi zadatak ako nastavi da je prati. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site