Vish – 4. epizoda – Aditja je osoba koju Sabrina traži!

Indijske Serije

Vish – 4. epizoda – Aditja je osoba koju Sabrina traži!

By  | 


Vish – 4. epizoda – Aditja je osoba koju Sabrina traži!
Višera pokuša da uđe na Kotari imanje, ali mu stražar ne dozvoli. Njemu u jednom trenutku stopalo poprimi ljubičastu boju pa on prokomentariše kako se boja menja u odnosu na to koliko je blizu Viškaniji. To je boja njenog otrova.
Sabrina spali fotografije onih tetovaža i za sebe kaže kako će u njen život ući oluja ako što pre ne pronađe momka sa posebnim belegom.
Višera napravi uz pomoć svojih moći znak na nebu. Sabrina ga ugleda i uspaniči se. Svesna je od koga je. Kaže kako je slaba pred njim i kako je samo on plaši. Mora što pre pronaći momka sa posebnim belegom i dati njegovo telo njenom Višaili. Tek onda će njih dvoje moći da dobiju potomke. Ljuta je što nikako da nađe tog momka. Prikazuju nam momka sa belegom na leđima i to je ni manje ni više nego Aditja!
Alija saznaje da će rezultati krvi stići uveče i da do grada i pijace može otići kolima. Ona greškom uđe u Aditjina kola. Pogleda se u ogledalce, ali ono tom prilikom pukne. Ovo je iznenadi. Trgne se i savije kako bi pokupila deliće. Aditja baš u tom trenutku uđe u kola i krene, ne znajući da je Alija unutra. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site