Vish – 40. epizoda – Alija i Aditja prate Sabrinu i Ronija!

Indijske Serije

Vish – 40. epizoda – Alija i Aditja prate Sabrinu i Ronija!

By  | 


Vish – 40. epizoda – Alija i Aditja prate Sabrinu i Ronija!
Sabrina razmišlja kako je pobila sve koji su saznali njenu tajnu. Sada je bezbedna.
Sa druge strane, Katrina je ipak živa. Kaže kako je dobro što je jedan svoj život dala Mohitu pa joj se on vratio nazad. Inače bi sada bila mrtva. Sada ima samo jedan motiv – da se osveti.
Alija pregleda Mohita koji je u besvesnom stanju. Pao je sa stepeništa. Kaže kako se on opet vratio na staro – potpuno je paralizovan. Aditja je u neverici. Sabrina i Roni dođu tu. Sabrina se pravi da je zabrinuta i plače. Aditja joj prebacuje, pita je gde je bila kad se to desilo. Sabrina je kobajagi uvređena i pita ga zar opet sumnja u nju. Laže da je išla da isprati Makrinu. Signalizira Roniju da ode i ovaj posluša. Doda kako neće ostaviti Mohita samog ikada, služiće ga dan i noć. Potom upita ko je bio sa njim kad je pao. Alija odgovori da je to bila Marija i Sabrina ode da popriča sa njom. Alija se čudi. Ona primeti trag zemlje na podu, sa Sabrinine obuće. Shvati da se ta crvenkasta zemlja može naći samo kod hrama u kom odseda Rudra. Zar je Sabrina pratila Rudru i Katrinu? Šta se to dešava? Međutim, ništa od toga ne kaže Aditji. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site