Vish – 60. i 61. epizoda - Sabrina rani Aliju!

Indijske Serije

Vish – 60. i 61. epizoda – Sabrina rani Aliju!

By  | 


Vish – 60. i 61. epizoda – Sabrina rani Aliju!
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂
60. epizoda

Aditja je preneražen kad ugleda Aliju koja pokušava da ga uplaši. Srećom, ona uspe da mu zaveže narukvicu i njemu se povrati pamćenje i vrati se u normalu. Sabrina je šokirana kada shvati da je Alija zaštitila Aditju narukvicom. Pokuša da zadavi Aliju, ali je Rudra Maa odgurne od nje svojim moćima. Sabrina uspešno izvede svoj potez, komad stakla se zabode u Alijin stomak. Ubrzo shvate da je to Sabrinin otrov, kada plava krv počne da curi. Rudra Maa se udružila sa njima da poraze Sabrinu. Aditja je odlučan da bude uz svoju Aliju, nakon svega što im se dogodilo.
61. epizoda
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂

Aditja ulazi u hram da bi pronašao „mani“. Sabrina pošalje pčelu-čoveka kod Alije. Pčela se pretvori u čoveka (to je zapravo Bandari) i razmišlja kako će Sabrina biti srećna ako ona ubije Aliju. Sabrina posećuje Vetarađa i pita ga zar ne bi želeo da provede noć sa njom pre nego što je ubije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *