Vish – 75. epizoda - Sabrina dobija nove saveznike!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 75. epizoda – Sabrina dobija nove saveznike!

By  | 


Vish – 75. epizoda – Sabrina dobija nove saveznike!
Mohit je uzeo flašicu i krenuo ka Sabrini. Alija i Aditja ga sustignu. Sabrina huška Mohita protiv Aditje i ovaj ga gurne. Ona mu potom naredi da ubije Aditju. Aditja ga ubeđuje da je on njegov mlađi brat i preklinje ga da ponovi to. Neka ga posle ubije ako želi. Mohit samo što ga ne ubije. Međutim, ipak dođe sebi i seti se njihovih zajedničkih trenutaka. Izgrle se, plaču od sreće. Mohitu iz ruke ispadne flašica i Rudra Ma se oslobodi. Sabrina je u šoku. Alija izgrli Rudru Ma. Sabrina se kune da će se vratiti po bebu, ali joj Rudra odbrusi da će je ona lično štititi. Sabrina pokuša da joj naudi, ali doživi električni šok. Ovi odu. Sabrina naredi Rađni da špijunira porodicu i da otkrije šta planiraju.
Rudra Ma planira da sa ostalima odradi Godh Bharai ritual i puđu. Beba mora boraviti u energetski čistom okruženju kako Sabrina ne bi mogla da dopre do nje. Ona potom da posebnu zaštitnu narukvicu Mohitu i daje mu odgovornost da čuva Aliju. Sabrina je upućena u sve ovo. Ona potraži pomoć od svog božanstva i biva upućena na tantrika po imenu Damuri i njegovu partnerku Šakčuni. Oni se slože da joj pomognu. Sabrina se raduje. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno