Vish – 68. i 69. epizoda - Sabrina pobegne sa Kotari imanja!

Indijske Serije

Vish – 68. i 69. epizoda – Sabrina pobegne sa Kotari imanja!

By  | 


Vish – 68. i 69. epizoda – Sabrina pobegne sa Kotari imanja!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂
68. epizoda

Alija i Aditja započnu ritual sa sindurom. Tu stižu Sabrina, Madhuri i Kalankini. Kalankini napada Aliju, međutim Alija dobije moć Boginje i ubije Kalankini. Sabrina vrišti.
69. epizoda
Sabrina beži sa Kotari imanja. Rudra kaže Aliji i Aditji da naprave krug sa sindurom, onda Sabrina neće moći da uđe u kuću. Oni je poslušaju. Sabrina planira da se vrati. Alija i Aditja konzumiraju svoj brak. Sabrina pokuša da napadne Rudru, ali ne uspe. Sabrina planira da se osveti. Sutradan, Alija primeti da Aditja više nema „Vish“ beleg, zagrli ga. Rudra govori Aliji da je Sabrina otišla, pa je vreme da i ona ode, ali biće uz njih sve vreme. Alija razmišlja kako oseća da je zlo blizu. Sabrina jedva preživljava odbačena i sama, ali ne odustaje od osvete. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *