Vish – 70. i 71. epizoda - Alija je trudna! Sabrina želi njenu bebu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 70. i 71. epizoda – Alija je trudna! Sabrina želi njenu bebu!

By  | 


Vish – 70. i 71. epizoda – Alija je trudna! Sabrina želi njenu bebu!
70. epizoda (Prevod: Jeca. Hvala! 🙂 )

Prolaze 3 meseca. Alija je trudna. Doktor vidi na ultrazvuku da beba ima „Vish“ beleg, ali Sabrina ga ubije pre nego što uspe da kaže Aliji i Aditji. Ona planira da iskoristi to dete da bi postala besmrtna. Bog zla vrati Sabrini moći. Sabrina odlazi kod Rudre, napadne je i potom je zatvori u bocu sa namerom da ona pređe tu liniju sindura i da je uvede unutra. Sabrina dođe ispred Kotari kuće i sa Rudrom u ruci lako uđe. Govori kako su Alija i Aditja bezbedni dok se beba ne rodi, a onda će ih ubiti i osvetiti se. Ona stavi veo.
71. epizoda (Prevod: Tempesta)
Sabrina se lažno predstavi Aditji i Aliji – navodno je bolničarka muslimanka po imenu Šabana. Vide joj se samo oči jer nosi burku. Aditja posumnja da je to Sabrina, ali ga Alija rauzverava – ona ne može ući u njihovu kuću jer je zaštićena. Alija pokaže Sabrini/Šabani njenu sobu i ode. Sabrina stavi flašicu u koju je zarobila Rudru Ma na stočić i počne da peva. Aditja je čuo to, zvuči mu poznato. Opet ga to podseti na Sabrinu. Napet je. Sabrina uspe da se izvuče. Kasnije, ona u “kada-u” pomeša nešto kako bi ubrzala rast i rođenje Alijine bebe. Da ga Aliji pod izgovorom da je to dobro za bebu. Rudra Ma pokušava da upozori Aliju, ali uzalud. Ona popije taj napitak. Oseti se odmah loše. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno