Vizuelno (Drishyam, 2013) - Indijski krimić na malajskom sa puno rimejkova!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Vizuelno (Drishyam, 2013) – Indijski krimić na malajskom sa puno rimejkova!

By  | 

Za vreme izleta u prirodi, Anđu je uslikana u klozetu ne videvši skriven telefon. Krivac za ovo je Varun, sin glavne policijske inspektorke Gite Prabakar. Kasnije, Varun ucenjuje Anđu da spava s njim inače će objaviti njene golišave slike na društvenim mrežama. Kad Rani otkrije ovo i zamoli ga da je pusti, on izloži uslov – da Rani vodi ljubav sa njim. On hvata Rani, ali ga Anđu slučajno ubija u pokušaju da je spasi. Anu primeti kako su njih dve sakrile njegovo telo u jami. Rani ispriča mužu za nesrećan događaj i on smišlja način da spasi svoju porodicu od zakonske kazne, zato sklanja slomljen telefon i Varunova kola – što primećuje Sahadevan, policijska osoba koja inače ne voli ovu porodicu.

Gita započinje istragu videvši da joj sin nije tu, zato poziva njegovu porodicu na ispitivanje. Naravno, svi daju iste odgovore jer su se tako ranije dogovorili. Međutim, Gita kasnije otkriva istinu kasnije i privodi ih dok ih Sahadevan tuče. Konačno, Anu kaže mesto gde je telo zakopano. No, nakon temeljne pretrage te rupe – nije pronađeno Varunovo telo (tj. već je premešteno). Anu prijavljuje ovo medijima i tuži policiju za primenjivanje sile po njima, koji su nedužni. Sahadevan dobija otkaz i kaznu, a Gita napušta dužnost takođe.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno