Volim samo tebe 135.ep.,Čirag se pojavljuje na Dišinom "sangeet"-u!

Indijske Serije

Volim samo tebe 135.ep.,Čirag se pojavljuje na Dišinom “sangeet”-u!

By  | 

Volim samo tebe 135.ep.,Čirag se pojavljuje na Dišinom “sangeet”-u!( 5. decembar 2015)
Prevod:Anabela.HVALA!:)
Ranvir pleše sa Išani, ukućanima se uopšte ne dopadne ovaj ples, a Išani boli. Čirag stiže na zabavu, Ranvir ga je pozvao kao specijalnog gosta.

Ranvir ga pred svima nazove Išaninim momkom. Ranvir kaže Išani da pleše sa Čiragom, insistira. Međutim, umeša se Baa koja pleše sa Čiragom, koristi priliku da ga tuče tokom plesa. Čirag se skandalizuje nakon ovog plesa i pod izgovorom da ima važan poziv obaviti pobegne sa zabave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ranvir zamalo padne, Išani mu pomogne, u sebi kaže da mu nikada neće dopustiti da padne na kolena, uvek će ga voleti.

On ne želi čak ni da ga ona dodirne. Kada Išani krene napolje, on je zaustavi i kaže joj da je kuću prepisao na njeno ime, od sada, šta je njegovo, i njeno je.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *