Ranvir spasi Ishaani koja slučajno obori model zgrade

Indijske Serije

Volim samo tebe (69. ep.) 26.09.2014.- Ranvir spasi Ishaani koja slučajno obori model zgrade!

By  | 

 Ranvir spasi Ishaani koja slučajno obori model zgrade

Chirag dolazi u RV-ovu kuću da finalizira dogovor. Ugleda RV-ovog saradnika te pomisli da je on RV. Shanaila mu govori da to nije RV, a on dobaci da bogati ljudi ne rade sami. Sigurno je vidjela nekoga drugog. Rishi (saradnik) pita Chiraga za njegovu investiciju u partnerstvo. Chirag veli da on investira mozak i čim izgradi prvu zgrdu, upravljaće industrijom. Rishni mu govori da mu se sviđa njegovo samopouzdanje, ali treba da investira još nešto. Oni ulažu 20 krora sa RV-ove strane i pita njega da uloži bar 2 krore. Na kraju se slože samo za 20 lakha. RV sve to posmatra. Ljut je kada Chirag kaže da je Shaanaila njegova vjerenice. Potpiše ček, finalizuju dogovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RV-ov otac mu govori da se on sigurno osjeća loše zbog Ishaani, zar ne? On je toliko volio, a ona je dobila Chiraga. Sa druge strane, Sharman govori Ishaani da se ona sigurno loše osjeća, onaj ko joj je bio najbolji prijatelj sada pokušava da je ponizi. Ona pita zašto bi se loše osjećala, onaj sa kojim se igrala u djetinjstvu, sada igra tako velike igre sa njom. Dijelila je sve sa njim i on je volio. Onaj kome je vjerovala zatvorenih očiju, danas je vidjela mržnju u istim. RV govori ocu da nikada nije vidio ljubav u njenim očima za njega, ali danas samo želi da je gleda svojim očima. Kada zatvori oči, samo nju vidi. Sa druge strane, Ishaani govori Sharmanu da je moguće, ne bi nikada ni gledala njegovo lice. Njegova navika da izdaje se još nije promjenila.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site