Volim samo tebe ( 73. ep.),02.10.2014.,Išani je u zatvoru!Ranvir plaća kauciju za Išani!

Indijske Serije

Volim samo tebe ( 73. ep.),02.10.2014.,Išani je u zatvoru!Ranvir plaća kauciju za Išani!

By  | 

Volim samo tebe ( 73. ep.),02.10.2014.,Išani je u zatvoru!Ranvir plaća kauciju za Išani!

RV je šokiran što vidi Išani u zatvoru.Inspektorka dolazi i tuče Išani, pita je ko je još umešan u to.RV pita inspektora zbog čega su uhapsili Išani.Inspektor kaže da je sama priznala da je dala lažni novac Ćiragu.Ćirag se smeje i gleda u RV.RV kaže ocu da ide kući i da ne brine jer će on svoj bes držati pod kontrolom.Ćirag kaže da nije njegova greška, to je bila Išanina odluka.On joj kaže kako je Išani prihvatila svoj zločin pred policijom.Kaže da je on pokušao da je spreči, ali mu je ona rekla da je to sve zbog RV-a jer on želi da zada bol svakome koga ona voli, ali ona ( Išani ) mu neće dozvoliti da povredi njega ( Ćiraga).

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ćirag se šali na račun Išanine porodice koja nikada nije videla zatvor.Falguni dolazi i viče na Ćiraga.On joj kaže da je sve to zamka RV, koji želi da se osveti.Ćirag kaže da on mnogo voli Išani, ali je ona sama priznala zločin.Flaguni ga pita da li ima novca da plati kauciju da je puste.Ćirag kaže da nema i da je ostavlja sada samu, ali odlazi da nabavi novac i advokata.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site