Volim samo tebe 91. epizoda!Ritika saopšti Ranviru da će Chirag ostaviti Ishaani nakon venčanja!

Indijske Serije

Volim samo tebe 91. epizoda!Ritika saopšti Ranviru da će Chirag ostaviti Ishaani nakon venčanja!

By  | 

Volim samo tebe 91. epizoda!Ritika saopšti Ranviru da će Chirag ostaviti Ishaani nakon venčanja!
Prevod:Anabela!Hvala!:DEpizoda emitovana 30. oktobra 2014.

Amba podseti Ranvira preko telefona o puđi i pozove ga kući. On se izvinjava Ritiki i njenim prijateljima što mora da krene. Ritikini prijatelji je zavitlavaju da ga pušta da ode. Ritika veli da samo za sada ide, kako bi mogao da se vrati kao mladoženja i povede je sa sobom. Ne želi da ga pusti da ode, odjednom se naviknula na njega.

Amba zamoli sveštenika da dobro odradi rituale za puđu. Baa saopšti Ishaani da više ne može da izlazi iz kuće i viđa se sa Chiragom. Ishaani se složi. Ishaanin pravi otac se tokom noći stvori kod Falguni, vratio se kod bogate kćerke. On prihvata da nema prava na Ishaani, ali ima odgovornost. Sada želi da se iskupi, priznaje da je pogrešio. Pita je i da bude među zvanicama za Ishaanino venčanje, hoće da je blagoslovi. Falguni samo ode.
Ritika se pita kako da urazumi Ishaani, kako da je natera da shvati da će je Chirag prevariti. Ranvir je sa Ambom, Ritika ga uporno zove, zatim mu piše da se vide, hitno. Kada Amba na kratko ode, Ranvir proveri svoj telefon i pročita poruku od Ritike.
Nakon 20 minuta, oni se konačno sastanu, ona nosi veo, jer ne smeju videti jedan drugog pre venčanja. Saopšti mu da je Chirag spremio papire za razvod, ostaviće Ishaani nakon venčanja.
U sledećoj epizodi: Amba čita Ranvirov fajl, prokomentariše da je dobro što je toliko naučila Engleski, sada može da proverava šta RV preduzima po pitanju slučaja Parekhovih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site