Chirag izaziva Ranvira da ga spriječi da poljubi Ishaani do ponoći

Indijske Serije

Volim samo tebe (40. ep.) 18.08.2014. – Chirag izaziva Ranvira da ga spriječi da poljubi Ishaani do ponoći!

By  | 

Chirag izaziva Ranvira da ga spriječi da poljubi Ishaani do ponoći

Ranvir je napet kada vidi da Chirag dolazi sa roditeljima. Baš tada i drugi taksi stiže i djevojka izlazi. Oboje se sagnu da se ne bi vidjeli. Ranvir dobije Harshadov poziv i veli da dolazi. Chirag je šokiran kada vidi Garimu kako izlazi iz taksija. Disha pošalje Ranvira odatkle govoreći da će se ona pobrinuti. Ustane se, ali ne nalazi nikoga. Chirag se sa Garimom krije iza auta. Disha napeto odšeta.
U sobi, DEvarsh ubjeđuje Pateika da su on i njegova simpatija daleki rođaci jer imaju istu tetku. Praetik je slomljen, dok Devarsh nastavlja sa lukavim planom. Izađe i smije se. Prateikova simpatija dolazi i razjasni mu da nisu rođaci. Ode, dok je Prateik ljut na DEvarsha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pateik silazi dolje ljutito i juri Devarsha. Chetali ih sve odvuče na ples. Chirag dolazi i uzima njihove blagoslove. Ranvir je napet. Chirag je upitan za rane, on veli da je pao. Falguni ode sa Chiragovom majkom da se vidi sa Baa. Harshad ode sa njegovim ocem. Ishaani se zahvali Chiragu što je sakrio istinu, dok on veli da želi poljubac zauzvrat. Ona govori da bi trebao sačekati vjenčanje, krene postiđena otići, on je povuče za ruku i pita da li je to naređenje ili izazov. Ona ga uplaši izgovorivši Baa-ino ime i ode zadirkujući ga.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site