Wednesday - 8. epizoda - Tyler je čudovište! - KRAJ SEZONE!

Americke Serije

Wednesday – 8. epizoda – Tyler je čudovište! – KRAJ SEZONE!

By  | 

Wednesday – 8. epizoda – Tyler je čudovište! – KRAJ SEZONE!

Wednesday i njeni drugari iz razreda kidnapuju Tylera, a ona ga muči kako bi ga natjerala da prizna. Ne slažući se sa njenim metodama, njeni drugovi iz razreda upozoravaju Weems i ona je uhapšena. U policijskoj stanici, Tyler krišom priznaje Wednesday da je on čudovište. Weems je dosta ponašanja Wednesday, pa je izbacuje iz Nikadviše. Wednesday posjećuje Eugena u bolnici, on joj opiše figuru koju je vidio u pećini čudovišta i taj opis odgovara gđi Thornhill, učiteljici u Nikadviše. Weems prerušena u Tylera i Wednesday natjeraju Thornill da prizna da je ona Laurel Gates i da je izmanipulisala Tylera da ubije žrtve kao dio njenog plana da oživi Josepha Crackstone i zbriše sve izpoćenike. Međutim, Gates ubije Weems i zarobi Wednesday. Koristeći njenu krv, oživi Crackstone, a ostavlja Wednesday da umre. Ali čini se da je Gudi izliječi. Enid se preobrazi u vukodlaka i pobjedi Tylera u njegovom Hydeovom obliku, dok Crackstone probija Nikadviše. Uz pomoć Biance, Wednesday uništi Crackstone, a Eugene pomaže poraziti Gatesa. Xavier je pušten iz zatvora, a Tyler pritvoren. Wednesday odlazi iz Nikadviše, koji se zatvara do kraja semestra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na povratku kući, ona na svoj telefon dobija poruku od nepoznate osobe koja je uhodi. Takođe prolazi pored auta koje prevozi Tylera i pripovijeda kako su neki labavi krajevi još uvijek nevezani. Sezona se završava tako što se Tyler pretvara u čudovište dok je u prevozu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *