Yeh Hai Mohabbatein - 31.8.2018. - Dr Rađat je uspešno operisao Ramana

Indijske Serije

Yeh Hai Mohabbatein – 31.8.2018. – Dr Rađat je uspešno operisao Ramana!

By  | 

Prevod: Maya. Hvala. 😀

Ramanova operacija je u toku. Svi ispred se mole za njega. Išita se kaje da nije ništa uspela da učini za Ramana. Simi plače i teši je: ,,Ne, Išita. Da ti nisi bila ovde i zvala Dr Rađata… Oprosti mi. Svi se molimo za njega. On će biti dobro. Veruj u Boga. Ništa mu se neće desiti!” Alija primi poziv od Mihike i kaže joj da će sve biti u redu sada, oni se mole ovde dok operacija traje. Mihika joj kaže da se čuva i pita je kako je Išita. Alija kaže da je Išita izuzetno jaka i oporavila se spolja, ali je unutra uplašena za Ramana i slaba. Mihika se pozdravi s njom i brine o bebi Adi. Začuje se zvono na vratima. Mihika ustaje i otvara vrata Romiju (svom mužu, Ramanovom bratu). On je teši da će sve biti u redu. Mihika ga zagrli i predloži mu da odu u bolnicu. On negira i kaže da ima bitnija posla od toga. Mihika je iznenađena njegovim ponašanjem i pita ga kakva to posla. On kaže da ima puno posla. Ponaša se čudno i ode. Ona je zbunjena i bez reči. U bolnici, Dr Rađat izlazi iz operacione sale. Svi dođu i pitaju ga kako je Raman. Rađat im kaže da se smire, Raman je dobro. Išita mu se zahvali pzno. Rađat: ,,Obavio sam svoju dužnost samo, nema na čemu. Smirite se sada. Raman je van opasnosti. Može ići kući sa vama uskoro, ali…” Ovi se zabrinu i odmah pitaju “šta”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site